Nieuwbouw

Nieuwbouw van woningen, garages, schuren, stallen en bedrijfspanden, indien gewenst compleet met architect, constructeur en vergunningaanvraag.

Nieuwbouw of woningbouw betekent voor Aannemersbedrijf Bedet het realiseren van bijvoorbeeld een vrijstaande woning of een twee-onder-een-kap woning. Omdat wij vanaf de beginfase nauw samenwerken met de opdrachtgever, onderaannemers en architect, verloopt het bouwproces nauwkeurig, soepel en vooral efficiënt. Aannemersbedrijf Bedet levert op die manier een totaalpakket waarbij niets ontbreekt. Hierdoor houdt u gemakkelijker het overzicht en kunnen wij direct inspringen op uw wensen of eventuele op- en aanmerkingen.

Wanneer u nog geen concrete plannen hebt en met verschillende ideeën speelt kan Aannemersbedrijf Bedet met u en de architect tot een ontwerp van uw plannen komen.
Als u zelf al tekeningen heeft laten maken en een vergunning heeft laten aanvragen, is het mogelijk vanaf deze fase in het bouwproces Aannemersbedrijf Bedet een offerte op maat te laten maken.

Bekijk ons fotoboek

Neem contact met ons op